Shiro-an 白あん (sladká bílá fazolová pasta)


Fazole se v japonské kuchyni používají velice hojně, zvláště pokud si chcete doma vyrábět tradiční wagashi a zpříjemnit si šálek zeleného čaje něčím malým, krásným a chutným.

Dýňové bulky かぼちゃパン


Dýně všude, kam se člověk podívá, recepty na vás padají z každého koutu internetu a já se musím k tomuto dýňovému šílenství přidat, protože s dýní je všechno hned lepší.

Anglie 2015-nákupy, jídlo, zážitky


Do minulého článku, pokud jste si ho ještě neprohlídli, jsem dala čistě jen fotky, bez textu, aby se nekazil celkový dojem. Proto píšu ještě jeden článek, kde se více rozepíšu, podělím se s Vámi o své zážitky a hlavně o to, co jsem jedla a koupila, protože to je přeci to nejdůležitější a nejzajímavější :D.

Dýňové cookies


Umeboshi omáčka


Anglie 2015 (+Brusel)